Kupnja rabljenog vozila

Odabrani koncesionar

Adria P.A. d.o.o.
Mihačeva Draga BB
51000 Rijeka

Odaberite status

Zapišite br. tel. bez razmaka s pozivnim brojem +385.

Predajom osobnih podataka dopuštam društvu Renault Nissan Hrvatska d.o.o. ili njegovom odabranom ovlaštenom trgovcu Renault da upotrebljavaju osobne podatke navedene u prethodnom obrascu za potrebe izvedbe usluge u vremenskom razdoblju potrebnom za izvođenje iste, odnosno najdulje tri godine.

Vođenje, nadzor i upravljanje zbirkom osobnih podataka te posredovanje podataka trećim osobama detaljno određuju Pravilnik ZOP društva Renault Nissan Hrvatska d.o.o. i Katalog osobnih podataka, koji vodi Renault Nissan Hrvatska d.o.o. Više o općim informacijama o zaštiti podataka možete pročitati ovdje. U slučaju zloupotrebe mojih podataka, mogu se obratiti društvu Renault Nissan Hrvatska d.o.o. na e-mail adresu: zop.renault@renault.hr.

PRIVOLA ZA INFORMIRANJE:

Vrste obavijesti
Označivanjem kategorija u nastavku dopuštam društvu Renault Nissan Hrvatska d.o.o i odabranom ovlaštenom trgovcu Renault, da moje podatke upotrebljavaju za slanje personaliziranih poruka, u vezi s pitanjem iz prethodnog obrasca te da ih pohranjuju i obrađuju u skladu s Politikom o zaštiti osobnih podataka (dokument na snazi objavljen je ovdje). Suglasan(sna) sam da obrađujete moje podatke i šaljete mi obavijesti u svrhe označene u nastavku.
Ponude za kupnju vozila*
Želim primati prilagođene ponude za kupnju vozila.
Ponude za kupnju postprodajnih proizvoda i usluga*
Želim primati prilagođene ponude za kupnju rezervnih dijelova, originalne dodatne opreme, servisnih usluga, ugovora o održavanju, produženom jamstvu i slično.
Personalizacija i profiliranje*
Dopuštam da me kontaktirate s namjerom dobivanja dodatnih osobnih podataka (na primjer spol, dob, godišnja prijeđena kilometraža, zemljopisni podatci, obrazovanje, zanimanje, broj članova obitelji u kućanstvu, broj djece, hobiji, korištenje interneta, prijašnja vozila, razlozi za kupnju vozila i drugi slični podaci) koje ćete upotrijebiti da mi pošaljete personalizirane ponude u skladu s mojim željama i potrebama. Sam(a) odlučujem koje ću vam podatke povjeriti i u svakom trenutku mogu zahtjevati da iste izbrišete.
Način primanja obavijesti
Dopuštam da me Renault Nissan Hrvatska d.o.o. i odabrani ovlašteni trgovac Renault obavještavaju na izabrane načine koje ću označiti u nastavku.
E-pošta*:
Obična pošta*:
Telefon*:
SMS*:

Moja privola za obavješćivanje odnosi se na to pitanje i nije vezana uz ostale sustave u kojima se mogu nalaziti moji osobni podaci.

Svoju privolu mogu opozvati u svakom trenutku na način da svoju odluku pisanim ili usmenim putem pošaljem ovlaštenom trgovcu Renault ili društvu Renault Nissan Hrvatska d.o.o. na e-mail adresu: pitajte.nas@renault.hr.

Za podatke koje sam dostavio(la) voditelju obrade podataka mogu zahtjevati: ispravak podataka, brisanje podataka (osim kada je zahtjev u suprotnosti s važećim zakonskim propisima), uvid u podatke i izvor podataka te ograničenje upotrebe podataka. Voditelj obrade podataka moje osobne podatke prikuplja i obrađuje do opoziva ili najduže 30 godina, sukladno zakonskim odredbama o zaštiti osobnih podataka. Vođenje, nadzor i upravljanje zbirkom osobnih podataka te posredovanje podataka trećim osobama detaljno određuju Pravilnik ZOP društva Renault Nissan Hrvatska d.o.o. i Katalog osobnih podataka, koji vodi Renault Nissan Hrvatska d.o.o. Više o općim informacijama o zaštiti podataka možete pročitati ovdje. U slučaju zloupotrebe mojih podataka, mogu se obratiti društvu Renault Nissan Hrvatska d.o.o. na e-mail adresu: zop.renault@renault.hr.

* Obavezna polja