Kupnja rabljenog vozila

Odabrani koncesionar

Autokuća Jerković d.o.o.
Poduzetnička zona bb
20355 Opuzen

Odaberite status

Zapišite br. tel. bez razmaka s pozivnim brojem +385.

PRIVOLA ZA OBAVJEŠĆIVANJE

Želim primati personalizirane ponude za kupnju vozila i postprodajnih proizvoda i usluga i informacije o personaliziranim pogodnostima i događajima kao i druge aktualne vijesti od Renault Nissan Hrvatska d.o.o., koja na hrvatskom tržištu zastupa marke Renault, Dacia, Nissan i od ovlaštenih koncesionara tih marki, kod kojih se nalaze moji podaci.
E-pošta*
Telefon
SMS
Obična pošta
Pravne informacije

1. Voditelj obrade podataka
Renault Nissan Hrvatska d.o.o., Radnička cesta 47, 10000 Zagreb, pravna osoba koja na hrvatskom tržištu zastupa marke Renault, Dacia, Nissan i ovlašteni koncesionari tih marki kod kojih se nalaze vaši podaci (popis je objavljen na www.renault.hr/trgovci, www.dacia.hr/trgovci, www.nissan.hr/trgovci) kao zajednički voditelji obrade podataka.
Za sva pitanja u vezi s obradom podataka ili vašim pravima, molimo kontaktirajte ovlaštenu osobu za zaštitu podataka: zop.renault@renault.hr.

2. Svrhe obrade osobnih podataka
Renault Nissan Hrvatska d.o.o. ili odabrani ovlašteni koncesionar koriste vaše osobne podatke koje ste prenijeli putem ove internetske stranice u svrhu obrade vašeg zahtjeva iz ovog internetskog obrasca u roku potrebnom za izvršenje usluge. Vaši podaci mogu se koristiti za ankete o zadovoljstvu, za slanje komercijalnih ponuda za kupnju vozila i postprodajnih proizvoda, kao i za informacije o osobnim pogodnostima, događajima i drugim aktualnim vijestima.

3. Osobni podaci
Osobni podaci ime, prezime, broj telefona, e-mail adresu, označeni s *, potrebni su za obradu vašeg zahtjeva iz ovog internetskog obrasca; ako ih ne navedete, ne možemo obraditi vaš zahtjev.
Osobni podaci obrađeni u svrhu slanja komercijalnih ponuda: ime, prezime, adresa, telefonski broj, e-mail adresa, socio-demografski podaci (ako je dopušteno), povijesne informacije o kupnji (ako je dopušteno).

4. Pravna osnova
Upravljanje vašim zahtjevima prema ugovornim obvezama (obrada vašeg zahtjeva navedenog u ovom obrascu), legitimnom interesu (anketa o zadovoljstvu i vašoj privoli (slanje komercijalnih ponuda)).

5. Primatelji osobnih podataka
Ovlašteni trgovci koji po potrebi ispunjavaju navedene svrhe i ostale treće strane u skladu sa svojim zakonskim obvezama.

6. Vaša prava
Vašu privolu možete opozvati u svakom trenutku na način da vašu odluku pisanim ili usmenim putem priopćite ovlaštenom koncesionaru ili društvu Renault Nissan Hrvatska, d.o.o. na e-mail adresu: pitajte.nas@renault.hr. Imate pravo pristupa vašim osobnim podacima, ispravljanju, brisanju (osim ako je zahtjev u suprotnosti s važećim zakonom) i pravo na prigovor obradi vaših osobnih podataka, uključujući zabranu slanja obavijesti i druga prava, kako je objašnjeno u odjeljku o dodatnim informacijama (točka 8). U slučaju zloupotrebe vaših podataka, možete kontaktirati Renault Nissan Hrvatska d.o.o. na e-mail adresu: zop.renault@renault.hr. Imate pravo na pravnu zaštitu. Možete kontaktirati Agenciju za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

7. Rok za pohranjivanje vaših osobnih podataka
Osobne podatke navedene u ovom zahtjevu, Renault Nissan Hrvatska ili odabrani ovlašteni koncesionar koriste za obradu vašeg zahtjeva u vrijeme koje je potrebno za obavljanje usluge i čuvaju ih najduže 3 godine. U slučaju korištenja vaših podataka za anketiranje o zadovoljstvu vaši podaci se čuvaju 1 godinu nakon završetka ove aktivnosti. U slučaju vaše pozitivne privole, vaši podaci mogu se objediniti i povezati s vašim drugim osobnim podacima koje čuvamo. Voditelj obrade prikuplja i obrađuje te osobne podatke do opoziva odnosno najviše 30 godina, u skladu s odredbama zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka.

8. Dodatne informacije
Za više i detaljnije informacije o zaštiti vaših osobnih podataka, pogledajte našu Politiku privatnosti.

* Obavezna polja