Kupnja rabljenog vozila

Odabrano vozilo

{{ selectedVehicleData.title }}

Odabrani koncesionar

Unesite svoje podatke za kontakt

Želim primati personalizirane ponude za kupnju vozila i postprodajnih proizvoda i usluga i informacije o personaliziranim pogodnostima i događajima kao i druge aktualne vijesti od Renault Nissan Hrvatska d.o.o., koja na hrvatskom tržištu zastupa marke Renault, Dacia, Nissan i od ovlaštenih koncesionara tih marki, kod kojih se nalaze moji podaci.

1. Voditelj obrade podataka
Renault Nissan Hrvatska d.o.o., Radnička cesta 47, 10000 Zagreb, pravna osoba koja na hrvatskom tržištu zastupa marke Renault, Dacia, Nissan i ovlašteni koncesionari tih marki kod kojih se nalaze vaši podaci (popis je objavljen na www.renault.hr/trgovci, www.dacia.hr/trgovci, www.nissan.hr/trgovci) kao zajednički voditelji obrade podataka.
Za sva pitanja u vezi s obradom podataka ili vašim pravima, molimo kontaktirajte ovlaštenu osobu za zaštitu podataka: zop.dacia@renault.hr.

2. Svrhe obrade osobnih podataka
Renault Nissan Hrvatska d.o.o. ili odabrani ovlašteni koncesionar koriste vaše osobne podatke koje ste prenijeli putem ove internetske stranice u svrhu obrade vašeg zahtjeva iz ovog internetskog obrasca u roku potrebnom za izvršenje usluge. Vaši podaci mogu se koristiti za ankete o zadovoljstvu, za slanje komercijalnih ponuda za kupnju vozila i postprodajnih proizvoda, kao i za informacije o osobnim pogodnostima, događajima i drugim aktualnim vijestima.

3. Osobni podaci
Osobni podaci ime, prezime, broj telefona, e-mail adresu, označeni s *, potrebni su za obradu vašeg zahtjeva iz ovog internetskog obrasca; ako ih ne navedete, ne možemo obraditi vaš zahtjev.
Osobni podaci obrađeni u svrhu slanja komercijalnih ponuda: ime, prezime, adresa, telefonski broj, e-mail adresa, socio-demografski podaci (ako je dopušteno), povijesne informacije o kupnji (ako je dopušteno).

4. Pravna osnova
Upravljanje vašim zahtjevima prema ugovornim obvezama (obrada vašeg zahtjeva navedenog u ovom obrascu), legitimnom interesu (anketa o zadovoljstvu i vašoj privoli (slanje komercijalnih ponuda)).

5. Primatelji osobnih podataka
Ovlašteni trgovci koji po potrebi ispunjavaju navedene svrhe i ostale treće strane u skladu sa svojim zakonskim obvezama.

6. Vaša prava
Vašu privolu možete opozvati u svakom trenutku na način da vašu odluku pisanim ili usmenim putem priopćite ovlaštenom koncesionaru ili društvu Renault Nissan Hrvatska, d.o.o. na e-mail adresu: zop.dacia@renault.hr. Imate pravo pristupa vašim osobnim podacima, ispravljanju, brisanju (osim ako je zahtjev u suprotnosti s važećim zakonom) i pravo na prigovor obradi vaših osobnih podataka, uključujući zabranu slanja obavijesti i druga prava, kako je objašnjeno u odjeljku o dodatnim informacijama (točka 8). U slučaju zloupotrebe vaših podataka, možete kontaktirati Renault Nissan Hrvatska d.o.o. na e-mail adresu: zop.dacia@renault.hr. Imate pravo na pravnu zaštitu. Možete kontaktirati Agenciju za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

7. Rok za pohranjivanje vaših osobnih podataka
Osobne podatke navedene u ovom zahtjevu, Renault Nissan Hrvatska ili odabrani ovlašteni koncesionar koriste za obradu vašeg zahtjeva u vrijeme koje je potrebno za obavljanje usluge i čuvaju ih najduže 3 godine. U slučaju korištenja vaših podataka za anketiranje o zadovoljstvu vaši podaci se čuvaju 1 godinu nakon završetka ove aktivnosti. U slučaju vaše pozitivne privole, vaši podaci mogu se objediniti i povezati s vašim drugim osobnim podacima koje čuvamo. Voditelj obrade prikuplja i obrađuje te osobne podatke do opoziva odnosno najviše 30 godina, u skladu s odredbama zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka.

8. Dodatne informacije
Za više i detaljnije informacije o zaštiti vaših osobnih podataka, pogledajte našu Politiku privatnosti.

Obavezno pročitajte

*Obavezna polja

Hvala Vam za upit o rabljenom vozilu

Hvala Vam za upit o vozilu sa zalihe

Hvala. Vaš upit je proslijeđen odabranom ovlaštenom koncesionaru. Kontaktirat će Vas u najkraćem mogućem roku.

Upit o rabljenom vozilu nije poslan

Upit o vozilu sa zalihe nije poslan

Došlo je do pogreške prilikom slanja e-maila. Molimo Vas da pokušate ponovo popuniti formu na stranici: Kupnja rabljenog vozila.

Došlo je do pogreške prilikom slanja e-maila. Molimo Vas da pokušate ponovo popuniti formu na stranici: Kupnja vozila sa zalihe.

Povratak