Kupnja rabljenog vozila

Odabrani koncesionar

Autodom Vidaković d.o.o.
Dr. Mile Budaka BB
35000 Slavonski Brod

Odaberite status

Zapišite br. tel. bez razmaka s pozivnim brojem +385.

Predajom osobnih podataka dopuštam društvu Renault Nissan Hrvatska d.o.o. ili njegovom odabranom ovlaštenom trgovcu da upotrebljavaju osobne podatke navedene u prethodnom obrascu za potrebe probne vožnje u vremenskom razdoblju potrebnom za izvođenje usluge odnosno najdulje tri godine.

PRIVOLA ZA INFORMIRANJE:

Vrste obavijesti
Označivanjem kategorija u nastavku dopuštam društvu Renault Nissan Hrvatska d.o.o ili njegovom ovlaštenom trgovcu da moje podatke upotrebljavaju za slanje personaliziranih poruka, u vezi s pitanjem iz prethodnog obrasca te da ih pohranjuju i obrađuju u skladu s Politikom o zaštiti osobnih podataka (dokument na snazi objavljen je OVDJE). Slažem se da moje podatke obrađujete i da mi šaljete poruke samo u svrhe koje označim u nastavku.
Ponude za kupnju vozila*
Želim primati prilagođene ponude za kupnju vozila.
Ponude za kupnju postprodajnih proizvoda i usluga*
Želim primati prilagođene ponude za kupnju rezervnih dijelova, originalne dodatne opreme, servisnih usluga, ugovora o održavanju, produženom jamstvu i slično.
Personalizacija i profiliranje*
Dopuštam da me kontaktirate s namjerom dobivanja dodatnih osobnih podataka (na primjer spol, dob, godišnja prijeđena kilometraža, zemljopisni podatci, obrazovanje, zanimanje, broj članova obitelji u kućanstvu, broj djece, hobiji, korištenje interneta, prijašnja vozila, razlozi za kupnju vozila i drugi slični podatci) koje ćete upotrijebiti da mi pošaljete personalizirane ponude u skladu s mojim željama i potrebama. Sam(a) odlučujem koje ću vam podatke povjeriti i u svakom trenutku mogu zahtjevati da iste izbrišete.
Način primanja obavijesti
Dopuštam društvu Renault Nissan Hrvatska d.o.o. ili njegovom ovlaštenom trgovcu da me obavješćuju na načine koje ću označiti u nastavku.
E-pošta*:
Obična pošta*:
Telefon*:
SMS*:

Moja privola za obavješćivanje odnosi se na to pitanje i nije vezana uz ostale sustave u kojima se mogu nalaziti moji osobni podaci.

Svoju privolu u svakom trenutku mogu opozvati tako da o svojoj odluci pisanim ili usmenim putem obavijestim ovlaštenog trgovca Renault, Dacia ili Nissan ili društvo Renault Nissan Hrvatska na adresu e-pošte: pitajte.nas@renault.hr.

Za podatke koje sam predao(la) voditelju zbirke podataka mogu zahtijevati: ispravak podataka, brisanje podataka (osim ako je zahtjev u suprotnosti s važećim zakonima), uvid u podatke i izvor podataka te ograničenje uporabe podataka. Voditelj zbirke moje osobne podatke prikuplja i obrađuje do opoziva odnosno najviše 30 godina, u skladu s odredbama zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka. Vođenje, nadzor i upravljanje zbirkom osobnih podataka te dostava podataka trećim osobama utvrđeni su Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka društva Renault Nissan Hrvatska d.o.o. Više o općim informacijama o zaštiti podataka mogu pročitati OVDJE. U slučaju zloupotrebe mojih podataka mogu se obratiti društvu Renault Nissan Hrvatska na adresu e-pošte: zastita.podataka@renault.hr.

* Obavezna polja